Reggae rytmer fra; Mads Major, Arendt Irie, Mystic MC & De Grønne Lejesvende + Mark Hald

Så er solen så småt begyndt at vise sig, ligeledes er de sprøde reggae rytmer, der ellers ikke har vist sig så meget over vinteren, efter “dancehall bølgens knæk”.

Først ligger vi ud med en stor tune fra Mads Major og Arendt Irie, fra RaggaTech Soundsystem. De har lagt et super fresh nummer ud ved navn Aalborg Town, sjovt nok byen hvor RaggaTech huserer.

Vi bliver i Aalborg, hvor et andet lydsystem har lagt en dubplate op. Her er det dog drengene fra De Grønne Lejesvende, der har fået Mystic MC på mikrofonen.

Du kan ikke sige De Grønne Lejesvende uden at sige Wake’n’Bake. Deres radioshow kører hver mandag, for tidligt til jeg nogensinde har nået at lytte med live, men så er det jo godt de smider podcasts op. De er proppet med god reggae og ikke mindst humor. Et radioprogram du skal følge, hvis du er til reggae.

Nu da vi allerede er inde på De Grønne Lejesvende, kan vi ikke komme udenom det ene medlem Mark Hald. Mark er nemlig også rapper og arbejder på hans debut album, hvor han netop har udgivet førstesinglen – Sover Længe (Tjener Penge).

About these ads

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s